Skip to content

GIS geeft energie 1/?

2010 August 6

“GIS geeft energie” het thema van de GIS Conferentie 2010*. Kan wel zo zijn. GIS kost in ieder geval ook veel energie, ook al zijn de baten zijn -voor mij- nog steeds positief.

Mijn bedrage aan de GC10 bestaat uit de inhoud/coördinatie van het Executive Seminar en een middagpresentatie over Sociale media en Open Innovatie. Een voor mij voor de hand liggende combinatie van woorden, maar hoe deze titel precies tot stand is gekomen weet ik niet meer. Ineens was-die d’r.

Je kan natuurlijk gesloten over een open onderwerp communiceren. Ik kies daar nu niet voor. Op deze plaats zal ik de vorderingen van mijn verhaal bijhouden. Voorlopig is er niets meer dan een schets met wat ideelijnen. Het denkwerk is meestal het echte werk. Uittekenen helpt daarbij (voor mij).

*Het is nog wat vroeg, maar voor de thuisblijvers:de inschrijving van de GC is al geopend! Nog hoeveel dagen? [LCT-|-embed]

One Response leave one →

Trackbacks and Pingbacks

  1. GIS bespaart energie? « GIS Conferentie 2010

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS