Skip to content

GIN congres en vakbeurs in één!

2009 November 20
by Jw

Vandaag kreeg ik weer een email over het GIN Congres, nu stond zelfs mijn eigen  naam eronder. Keurig werk van VNU en het GIN secretariaat. Dit was een mailing aan de vorige bezoekers van het GIN Congres. Vandaan heb ik ook nog de Geo-Info ontvangen, volgende week verwacht ik de Geo-in-Business special over het GIN Congres (door ViMatrix). Volgens mij is er wel 3x zoveel aandacht voor het congres als in 2007. Plus we ziten nu al boven het aantal inschrijvingen van toen!  Klik hier om gratis te registreren als bezoeker.

Vandaag heb ik ook nog kort dagvoorzitter Peter Hoogwerf (Kadaster) en keynote Ed Parsons (Google Maps) gesproken. Dit gaat helemaal goed komen, voor mij het GIN Congres nieuwe stijl al geslaagd.

Plaatje toevoegen lukt weer niet… lukt wel vanaf mijn ESRI pc. Later.. Naschrift: het werkt wel in Chrome…

Kom ook naar Geo-Info Xchange. Na registratie krijgt u voor de beurs uw toegangsbadge toegestuurd, waarmee u bij de entree direct door kunt lopen. Bovendien kunt u zowel de beurs, als het congres met uw badge bezoeken. Klik hier om gratis te registreren als bezoeker.

Graag tot ziens op Geo-Info Xchange 2009 en het GIN congres,Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Eck
Voorzitter Geo-Informatie Nederland

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS