Skip to content

Fin du GIN, tijdens het GIN Congres 2011

2011 April 3

Ofwel Afscheid van GIN, maar dat klinkt wat dramatischer. Eind november neem ik afscheid als actief bestuurslid van Geo-Informatie Nederland. Wellicht dat ik af en toe nog wat schrijf of een middag(je) organiseer.

Waar ik nog voor wil tekenen is het aanstaande GIN Congres. Daar heb ik vandaag het volgende voor kunnen doen: eerste keynotes bevestigen, email naar samenwerkende partijen gestuurd, email naar diegenen, die ook een track (drie presentaties) willen leiden. Het kost nooit tijd, maar meer dan twee uur was ik er wel zoet mee. 

Als ik afscheid neem, dan zijn we dus ook op zoek naar een nieuwe voorzitter… klopt. Het profiel zal in de Geo-Info verschijnen en daarna op de website. Ben benieuwd wie het stokje gaat overnemen. Het is een geweldig plek om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van het geo-werkveld!! Maar, ita est!

Over de planning: begin mei staan een aantal keynotes al vast, net als de definitieve tracks. We hebben plaats voor een zestal tracks per dag, of dat handig is weet ik niet. Vier is wellicht meer dan genoeg. We kunnen dan ook wat meer inhoud communiceren, ipv : er is weer een congres en dit is het thema. Maar nu eerst genieten van de GIS Tech!

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS