Skip to content

Blogroll – virtuele boekenkast

2009 October 11
tags:
by Jw

Google_To_Digitize_92b6Maar langzaam begrijp ik hoe deze blogwereld (logboekwereld) werkt. Zo kan je binnen WordPress, de geweldig tool die mij zomaar vanuit de Cloud helpt , een blogrol gebruiken: een setjes links van blogs, die je in de gaten houdt. Waarom? Hints om verder te zoeken voor de lezers? of om te laten zien uit welke websites jij je ideeën haalt? Welke virtuele boekenkast lees je? (die foto voeg ik nog toe vanuit mijn ESRI pc…)

Dit zou mijn blogrol zijn: www.ted.com, Kevin Kelly, Stefan Lindgaard, Seth Godin, http://blog.longnow.org, http://www.wired.com , Don Peppers en MIT en Insead en Innocentive, ennuh, en. Aha, ik zou de boekenkast wat meer op orde kunnen brengen…

Van Seth en Don krijgen lees ik de email nieuwsbrieven. De rest staat op een iGoogle pagina met RSS feeds en vormt mijn eigen cockpit. Van de meeste emailnieuwsbrieven ben ik nu af, dankzij de nieuwe telecom wet. Sommige zijn echter totaal hardnekkig, afmelden lukt gewoon niet. Voorlopig blijft er teveel informatie voorhanden, wel handig om te weten waar de echte bronnen zijn (en wie zich op wie weer baseert).

No comments yet

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS